• Autoritățile din Teleorman sunt în alertă după un accident rutier grav, între două autorcare și un TIR, între localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70.
  • Echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.
  • De la nivelul ISU București-Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu o ambulanță SMURD cu medic și o autospecială pentru transport victime multiple.

Autoritățile din Teleorman sunt în alertă după un accident rutier grav, între două autorcare și un TIR, între localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70. Din cauza numărului mare de victime, intervin ambulanțe din Teleorman, din Giurgiu și București, precum și elicopterul SMURD. Planul Roșu de Intervenție a fost activat.

În accidentul rutier au fost implicate două autocare și un TIR. Acesta s-a produs între localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70.

La fața locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU București-Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu o ambulanță SMURD cu medic și o autospecială pentru transport victime multiple.

În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Citește și: