• Navalnîi și alți doi cetățeni americani ar fi fost eliberați pentru Vadim Krasikov, un asasin FSB închis în Germania.
  • Funeraliile liderului opoziţiei ruse Alexei Navalnîi vor avea loc săptămâna aceasta la Moscova.
  • Astăzi se implinesc 9 ani de la moartea lui Boris Nemțov, un opozant al lui Putin împușcat lângă Kremlin.

Funeraliile liderului opoziţiei ruse Alexei Navalnîi vor avea loc săptămâna aceasta la Moscova, a confirmat luni echipa opozantului defunct. Totodată, Maria Pevcikh, președinta Fundației Anticorupție creată de acesta a declarat că liderul opoziției ruse Alexei Navalnîi a fost ucis deoarece era pe punctul de a fi eliberat în cadrul unui schimb de prizonieri cu Vadim Krasikov, un asasin în slujba FSB, aflat în închisoare în Germania.

Astăzi se împlinesc nouă ani de la moartea lui Boris Nemțov

Astăzi se implinesc nouă ani de la moartea lui Boris Nemțov, un alt opozant al lui Putin. Cum putem numi regimul de la Kremlin unde toți opozanții lui Putin dispar în condiții tragice?

Boris Nemțov a fost împușcat la 200 de metri de zidul Kremlinului. Justiția din Moscova i-a pedepsit pe executanți, dar nu s-a obosit să vadă cine a dat ordinul.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Potrivit unui raport OSCE, moartea lui Nemțov a fost o tragedie pentru Rusia și a influențat foarte mult ceea ce se întâmplă în țară, a semănat frică și a făcut posibile atacurile și represiunile care au urmat.

Toți opozanții Kremlinului au fost uciși, într-un șir lung de otrăviri sau căzături de la balcon, unde toate anchetele sunt făcute la comandă. Nici în cazul lui Navalnîi nu se va afla cine l-a otrăvit, din ordinul cui și cine.

Citește și