• Armata americană a consemnat la sol toate avioanele, cu excepția celor aflate în ,,misiuni esențiale” , după două recente accidente mortale în aer.
  • Fiecare unitate activă din armata terestră trebuie să aplice această suspendare de 24 de ore în zborurile sale de săptămâna viitoare.
  • Trei soldaţi americani şi-au pierdut viaţa şi altul a fost rănit joi în coliziunea în zbor a două elicoptere de atac Apache, în timp ce reveneau dintr-un atrenament în Alaska.

Armata americană terestră a consemnat la sol timp de 24 de ore, în afară de misiunile esenţiale, aparatele sale aeriene, după prăbuşirea a patru elicoptere în decurs de o lună, scrie BBC.

Generalul James McConville, şeful US Army, a ordonat o îngheţare a zborurilor aeriene în urma a două accidente soldate cu victime” , joi în Alaska şi la sfârşitul lunii martie în Kentucky, care au făcut trei, respectiv nouă morţi, potrivit unui comunicat.

Fiecare unitate activă din armata terestră trebuie să aplice această suspendare de 24 de ore în zborurile sale de săptămâna viitoare.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Armata SUA suspenda zborurile de antrenament

Această decizie interzice tuturor piloţilor din armata terestră să zboare, cu excepţia celor care participă la misiuni esenţiale, până când îşi vor termina instruirea necesară” , adaugă armata.

Trei soldaţi americani şi-au pierdut viaţa şi altul a fost rănit joi în coliziunea în zbor a două elicoptere de atac Apache, în timp ce reveneau dintr-un atrenament în Alaska.

La sfârşitul lunii martie, nouă soldaţi au decedat în prăbuşirea a două elicoptere Black Hawk în cursul unui exerciţiu de zbor nocturn în Kentucky.

Citește și

Sora lui Meghan Markle susține că ea și prințul Harry au o relație toxică: „Ei sunt nesănătoși unul pentru celălalt”

Donator de spermă, oprit de instanță. Judecătorii au declarat că bărbatul a contribuit la producerea a 550-600 de copii

Andrew Tate susține că a fost „otrăvit” după ce a băut cafea și apă