• Andrew Tate s-a folosit de Twitter pentru a pretinde că a fost „otrăvit” , oferind fotografii și videoclipuri cu unele dintre simptomele sale.
  • În decembrie 2022, autoritățile au percheziționat casa controversatului influencer Andrew Tate din România, ceea ce a dus la arestarea lui și a altor câteva persoane până în aprilie 2023.
  • În tweet-urile acum șterse, Andrew Tate și-a arătat fața umflată, pielea roșie și un videoclip care vă lasă să auzi că are probleme cu respirația.

Andrew Tate s-a folosit de Twitter pentru a pretinde că a fost „otrăvit” , oferind fotografii și videoclipuri cu unele dintre simptomele sale, scrie Hindustan Times.

În decembrie 2022, autoritățile au percheziționat casa controversatului influencer Andrew Tate din România, ceea ce a dus la arestarea lui și a altor câteva persoane până în aprilie 2023.

Pe rețelele sociale, el a împărtășit diverse aspecte ale vieții sale în detenție, inclusiv temerile că va fi „ucis” în timp ce se confruntă cu condițiile „îngrozitoare” din închisoare.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Într-o serie de tweet-uri din 27 aprilie 2023, Andrew Tate a dezvăluit că se confruntă cu o serie de simptome despre care el susține că ar putea fi „un fel de alergie sau otravă” .

Andrew Tate spune că este „otrăvit”

În tweet-urile acum șterse, Andrew Tate și-a arătat fața umflată, pielea roșie și un videoclip care vă lasă să auzi că are probleme cu respirația.

„Umflarea feței. Îmi este greu să respir. Ceva reacții severe sau otravă. Până acum am băut doar cafea și apă. Totul a apărut în ultimele 5 minute.” , a scris Tate în tweet, pe care l-a șters ulterior.

„Ochii aproape închiși” , a adăugat Tate el.

Într-un al treilea răspuns, acum șters, managerul lui Andrew sau un alt angajat a emis o actualizare susținând că influențatorul nu era alergic la nimic.

Andrew nu este alergic la nimic. Acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum. A băut doar apă și cafea azi, dar ar fi putut fi înțepat de o insectă sau ar fi putut fi otrăvit” , sugerând posibilitatea unui atac matrix” .

Starea actuală de sănătate a lui Tate este neclară, iar de la incident încoace a postat pe contul său de Twitter doar o fotografie din filmul Hard to Kill” din 1990.

În ciuda simptomelor sale, fostul kickboxer se pare că refuză să primească îngrijiri medicale și se concentrează să bea ceai și să respire.

Andrew Tate este cunoscut pentru opiniile sale controversate cu privire la diverse probleme și s-a confruntat cu critici pentru comentariile sale despre femei, rasă și alte subiecte sensibile.

Citește și

FOTO. Google Maps a făcut o actualizare a dezastrului din orașul ucrainean Mariupol. Cum arată după bombardamente

Recep Tayyip Erdogan s-a îmbolnăvit și își suspendă campania electorală. Ce anunț a făcut președintele turc

STUDIU. Cu ce sunt câinii de la Cernobîl diferiți de ceilalți? Descoperirile oamenilor de știință demonstrează detaliile care îi diferențiază