• Tristan Tate primește o acuzație suplimentară de incitare la violență din partea procurorilor români.
  • Frații Tate și două suspecte românce se află în arest la domiciliu în România.
  • Procurorii au depus acuzații împotriva celor patru suspecți, dar cazul este în curs de investigare și nu a ajuns la proces.

Tristan Tate primește o acuzație suplimentară de incitare la violență din partea procurorilor români într-un caz în care el și fratele său Andrew Tate sunt acuzați de exploatare sexuală a femeilor.

Frații Tate și două suspecte din România se află în arest la domiciliu în cadrul unei anchete penale privind presupuse fapte de trafic de persoane, viol și formarea unei bande criminale pentru a exploata sexual femei, scrie The Independent.

DIICOT l-a notificat luni pe Tristan Tate că pe numele său a fost adăugată o acuzație suplimentară de incitare la violență, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al grupului. Unul dintre avocații apărării fraților Tate a declarat pentru agenția de presă că o declarație va fi emisă ulterior cu privire la noua acuzație. Procurorii au depus acuzații împotriva celor patru suspecți, dar cazul este în curs de investigare și nu a ajuns la proces. Procurorii au termen până în luna iunie pentru a trimite cazul în judecată.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Pe Twitter, Tristan Tate a declarat că procurorii inventează noi acuzații fără probe. El a spus: „Nu, nu am făcut nimic: „S-a trecut de la încercarea procurorilor de a dovedi că Andrew Tate este un traficant de persoane la încercarea lor de a dovedi că Tristan Tate incită la violență.” „Probabil că se va încheia cu o condamnare a contabilului meu pentru că a făcut o greșeală de ortografie pe un document fiscal și cu un titlu: Verdict de vinovăție în cazul Tate. Nu-i lăsați să vă distragă atenția. Băieți de la trafic de persoane! Dovada!” 

Toți cei patru au negat acuzațiile care li se aduc. Andrew, fratele mai cunoscut al lui Tristan, o persoană controversată în mediul online, a susținut că acest caz este o conspirație politică menită să îl reducă la tăcere. Cei patru au fost reținuți în custodia poliției din 29 decembrie până la 31 martie, când un tribunal din București i-a plasat în arest la domiciliu, după ce au câștigat un recurs împotriva detenției lor.

De ce sunt acuzați frații Tate

DIICOT a precizat, într-o declarație după arestările din decembrie, că a identificat șase victime în cazul traficului de persoane care ar fi fost supuse la „acte de violență fizică și constrângere psihică” și exploatate sexual de către membrii presupusei grupări infracționale.
Agenția declarat că victimele au fost ademenite cu pretexte de iubire și ulterior intimidate, plasate sub supraveghere și supuse altor tactici de control, în timp ce erau constrânse să se angajeze în acte pornografice pentru câștigul financiar al grupului infracțional.

Purtătorul de cuvânt a declarat că procurorii analizează, de asemenea, acuzațiile de spălare de bani, dar nu au emis nicio acuzație în acest sens.
Andrew Tate se poate confrunta cu alte probleme juridice, deoarece o firmă de avocatură din Marea Britanie intenționează să lanseze o acțiune civilă împotriva sa în numele a trei presupuse victime ale unor agresiuni sexuale și fizice.

Citește și