• Controversatului influencer Andrew Tate i s-a prelungit arestul la domiciliu cu încă 30 de zile de către o instanță din România.
  • El a fost arestat pentru prima dată alături de fratele său, Tristan, în casa lor din București în decembrie 2022.
  • Pe 31 martie, el a fost mutat din arest preventiv în arest la domiciliu în urma unei decizii a unui judecător român.

Controversatului influencer Andrew Tate i s-a prelungit arestul la domiciliu cu încă 30 de zile de către o instanță din România.

El a fost arestat pentru prima dată alături de fratele său, Tristan, în casa lor din București în decembrie 2022. Pe 31 martie, el a fost mutat din arest preventiv în arest la domiciliu în urma unei decizii a unui judecător român, scrie BBC.

Încă nu au fost formulate acuzații împotriva fraților sau a celor doi asociați români care au fost arestați alături de ei. Cu toate acestea, procurorii îi investighează pe frați pentru infracțiuni de suspiciune de trafic de persoane, viol și formarea unei bande criminale pentru a exploata sexual femei.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Aceștia au negat acuzațiile.

Cele două asociate, Georgiana Naghel și Luana Radu, au fost, de asemenea, mutate din detenție în arest la domiciliu la 31 martie.

Tuturor celor patru li s-a ordonat să rămână în clădirile în care locuiesc, cu excepția cazului în care au permisiunea judiciară de a pleca. Nu este clar dacă și celorlalți asociați li s-a prelungit vineri arestul la domiciliu Cea mai recentă prelungire a arestului la domiciliu a fraților Tate înseamnă că aceștia nu își pot părăsi locuințele înainte de 29 mai.

Andrew Tate are milioane de urmăritori online. Conținutul său este deosebit de popular în rândul bărbaților tineri atrași de imaginea sa hiper-macho.

Citește și