• Primăria sectorului 4 inaugurează azi Pasajul de la intersecția Metalurgiei.
  • Pasajul are 653 m, două benzi de circulație pe fiecare sens și un inedit sistem de iluminat.
  • Pasajul este construit la intersecția dintre bulevardul Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele.
  • În primele ore, podul va fi deschis doar pietonilor, iar după ora 22 și pentru mașini.


Astăzi se deschide Pasajul Europa Unită din Sectorul 4, anunță primăria de sector. Pentru câteva ore, pasajul va fi deschis doar pentru pietoni, apoi vor putea trece și mașinile. Podul, început anul trecut, în februarie, va fluidiza traficul în intersecția Bulevardului Metalurgiei, cu Strada Turnu Măgurele.

„Ajută acest pasaj, dar doar până la următoarea intersecție importantă. Asta este marea problemă. Cu un pasaj pe ici, pe colo nu se face primăvară. Problema cu aceste pasaje este că rezolvă anumite intersecții, nu toate conflictele de trafic. Ceea ce mă deranjează pe mine și nu doar pe mine, este că aceste pasaje nu sunt proiectate pentru transportul public. Ele sunt special construite pentru a fluidiza traficul rutier mic și asta nu este bine”, a transmis Ionuț Ciurea, director Asociația Pro Infrastructura, la Aleph News.

Început în februarie 2022, noul pasaj suprateran din Sectorul 4 are o lungime totală de 653 de metri şi este construit la intersecţia dintre bulevardele Alexandru Obregia şi Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Citește și