AUR își prezintă candidații și programul pentru alegerile europarlamentare de anul viitor

Prezentarea listei candidaților AUR la alegerile europarlamentare de anul viitor a avut loc sâmbătă, 22 iulie, începând cu ora 20.00, la Arenele Romane din București.

Partidul condus de George Simion susține că mai mult de jumătate dintre cei propuși să intre în competiția pentru un fotoliu în Parlamentul de la Bruxelles sunt cadre universitare sau au o diplomă de doctor în științe, iar vârsta medie a celor 44 de candidați este de 45 de ani. Potrivit comunicatului AUR 45,5% din listă a fost rezervată femeilor.

Cum justifică partidul lui George Simion anunțul care vine cu aproape un an înainte de alegeri? “Decizia conducerii AUR de a anunța candidații pentru europarlamentare cu aproximativ un an înainte de data scrutinului este în egală măsură o provocare pentru competitorii electorali, și o probă de transparență față de alegătorii care au 11 luni pentru a-i putea cunoaște pe cei care le cer voturile.”

Odată cu lista de candidați pentru Parlamentul European, AUR prezintă și programul electoral al partidului, structurat pe 11 capitole, de la relațiile României cu UE până la protejarea mediului și resurselor naturale.

Vezi lista de candidați pentru Parlamentul European aici:

Prezentăm câteva fragmente din acest program:

Citește și:

Exit mobile version