• Utilizatorii noului model GPT-4 de la OpenAI s-au plâns în ultimele săptămâni de degradarea performanțelor.
  • OpenAI a recunoscut că performanța GPT-4 poate fi mai slabă în anumite sarcini.
  • „Pot exista unele sarcini în care performanța se înrăutățește”, a declarat OpenAI într-o postare pe blog.

OpenAI, compania care a creat ChatGPT, a declarat că performanțele GPT-4 ar putea fi mai slabe în unele sarcini, deoarece utilizatorii s-au plâns că modelul este „mai leneș” și „mai prost” în comparație cu iterațiile anterioare, informează Business Insider.

„În timp ce majoritatea parametrilor s-au îmbunătățit, pot exista unele sarcini în care performanța se înrăutățește”, a declarat OpenAI într-o postare pe blog joi, anunțând noile actualizări.

Utilizatorii GPT-4 de la OpenAI s-au plâns în ultimele săptămâni de performanța degradată în comparație cu capacitățile sale anterioare de raționament.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Unii și-au exprimat frustrările pe Twitter și pe forumul online al dezvoltatorilor OpenAI cu privire la probleme precum logica slăbită, răspunsuri mai eronate, pierderea urmelor informațiilor furnizate, probleme în a urma instrucțiunile, uitarea adăugării parantezelor în codul software de bază și reținerea doar a celei mai recente solicitări.

„Actualul GPT-4 este dezamăgitor”, a scris un dezvoltator care folosește GPT-4 pentru a-l ajuta să codifice funcții pentru site-ul său web. „Este ca și cum ai conduce un Ferrari timp de o lună, apoi, brusc, se transformă într-o camionetă veche și bătută. Nu sunt sigur că vreau să plătesc pentru el”.

Citește și: