• CNAIR anunță că ai putea să circuli mai repede decât era prevăzut pe Autostrada Sibiu-Pitești.
  • Peste 35% din lucrare a fost realizată.
  • Progresul fizic la pasajul rutier de la Bascov a depășit deja 18%.

CNAIR anunță că ai putea să circuli mai repede decât era prevăzut pe Autostrada Sibiu-Pitești. Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR S.A.), a anunțat că Webuild SPA, constructorul italian au fost construit peste 35% din lucrare e gata, pe secțiunea 5 a Autostrăzii Sibiu-Pitești. Această secțiune are o lungime de 30,5 km.

Astăzi, Cristian Pistol și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au inspectat lucrările desfășurate pe secțiunea de 30,5 km. Conform declarațiilor lui Pistol, constructorul italian a atins un progres fizic de peste 35% pe această porțiune. Dacă mobilizarea continuă să fie ridicată, termenul de finalizare a lucrărilor în 2025 va fi respectat și poate fi chiar devansat.

„Am verificat astăzi lucrările pe secțiunea 5 a autostrăzii Sibiu-Pitești (30,5 km). Constructorul italian (Webuild SPA) a ajuns la un stadiu fizic de peste 35% pe această secțiune. Dacă va crește mobilizarea, termenul de finalizare a lucrărilor (2025) va fi respectat și poate chiar devansat”, a spus Pistol.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Antreprenorul lucrează la conexiunile dintre această secțiune a autostrăzii și municipiile Pitești și Curtea de Argeș.

Progresul fizic la pasajul rutier de la Bascov a depășit deja 18%, iar la Noapteș (Curtea de Argeș) se apropie de 30%, conform informațiilor transmise de Cristian Pistol pe pagina sa de Facebook.

Citește și