Autostrada Sibiu – Pitești ar putea fi gata mai devreme de 2025. Peste 35% din lucrare a fost realizată

CNAIR anunță că ai putea să circuli mai repede decât era prevăzut pe Autostrada Sibiu-Pitești. Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR S.A.), a anunțat că Webuild SPA, constructorul italian au fost construit peste 35% din lucrare e gata, pe secțiunea 5 a Autostrăzii Sibiu-Pitești. Această secțiune are o lungime de 30,5 km.

Astăzi, Cristian Pistol și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au inspectat lucrările desfășurate pe secțiunea de 30,5 km. Conform declarațiilor lui Pistol, constructorul italian a atins un progres fizic de peste 35% pe această porțiune. Dacă mobilizarea continuă să fie ridicată, termenul de finalizare a lucrărilor în 2025 va fi respectat și poate fi chiar devansat.

„Am verificat astăzi lucrările pe secțiunea 5 a autostrăzii Sibiu-Pitești (30,5 km). Constructorul italian (Webuild SPA) a ajuns la un stadiu fizic de peste 35% pe această secțiune. Dacă va crește mobilizarea, termenul de finalizare a lucrărilor (2025) va fi respectat și poate chiar devansat”, a spus Pistol.

Antreprenorul lucrează la conexiunile dintre această secțiune a autostrăzii și municipiile Pitești și Curtea de Argeș.

Progresul fizic la pasajul rutier de la Bascov a depășit deja 18%, iar la Noapteș (Curtea de Argeș) se apropie de 30%, conform informațiilor transmise de Cristian Pistol pe pagina sa de Facebook.

Citește și

Exit mobile version