• Avram vrea ca în 35 de zile să străbată întotând cei 1032 de kilometri pe întreg curs al Rinului.
  • Pe data de 16.07.2023, începând cu ora 10, Avram Iancu va începe aventura în apele Rinului, de la Podul Vechi din Constance.
  • Iancu este singurul om din lume care a înotat un fluviu fără costum de neopren, Dunărea în 89 de zile.

Avram Iancu înoată pentru ca România să intre în Schengen. De peste 10 ani înoată în apele învolburate ale lumii, ducând numele României pe cea mai înaltă treaptă a recunoaşterii internaţionale.

Avram Iancu este singurul om din lume care a înotat în fluviul Dunărea fără costum de neopren, în 89 de zile. Iar acum patriotismul lui îndeamnă să meargă la alt nivel: să străbată cei 1032 de km ai Rinului care traversează inima Europei. Totul, în doar 35 de zile.

Și totul pentru ca România să intre în Schengen. Exact cum fluviile străbat țările și continentele fără să țină cont de granițe, așa ar trebui ca milioanele de români să circule liberi de la Marea Nordului și până la Marea Neagră, spune el.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Avram Iancu: Încet și sigur vom străbate și acest fluviu împreună

Nu este prima inițiativă de acest gen, iar călătoria pe care o va începe pe 16 iulie a povestit-o la Aleph News. „În 2007 Avram a reușit să străbată Dunărea de la izvoare la vărsare, adică de la est la vest fiind singurul fluviu din Europa care curge în felul acesta. Acum îmi doresc să pornesc această aventură acvativă de la Rin către vest spre Marea Nordului, pentru că ne dorim cu toții să circulăm liber.”

„Dacă reușesc să înot și acest fluviu, înseamnă că am reușit să traversez întregul continent înot. Vor fi 35 de zile foarte dificile, dar asta știu să fac eu cel mai bine, să înot și vreau să pun această calitate în slujba țării mele. Simt profund ce pot să fac eu pentru țară și ce poate să facă țara pentru mine, iar acest efort uriaș este doar o umilă contribuție la acest deziderat comun.”

„Orice obstacol pe care îl voi întâlni sunt foarte determinant să reușesc să rezolv orice problemă pentru a ajunge în Marea Nordului. Eu sper să transmitem și prin acest efort dorința noastră de a fi liberi în această circulație în Europa pentru că România este în Europa și România este Europa. Încet și sigur vom străbate și acest fluviu împreună și mă bucur foarte mult că deja foarte mulți români rezonează și cu acest fel de a promova dorință noastră de a intra în spațiul Schengen.”

Citește și