• Lucrul care mă îngrijorează cel mai mult este gradul în care am ajuns să avem acum o conversație divizată, în parte pentru că avem o presă divizată”, a spus el.
  • Watters l-a luat în râs pe fostul președinte pentru răspunsul său, spunând că nu China, fentanilul sau focoasele nucleare murdare”, ci o presă divizată” este cea care îl ține treaz.
  • Fostul consilier al lui Trump, Kellyanne Conway, a declarat că Obama a trecut de la speranță și schimbare la jale și gemete.

Fostul președinte Barack Obama a fost ridiculizat marți pentru că, într-un interviu recent, a spus că o presă divizată” îl ține treaz noaptea, scrie Fox News. Jesse Watters a susținut în emisiunea Jesse Watters Primetime” că Obama este lipsit de atenție în urma comentariilor sale din emisiunea CBS Mornings”. Obama a fost întrebat ce îl ține treaz noaptea.

Lucrul care mă îngrijorează cel mai mult este gradul în care am ajuns să avem acum o conversație divizată, în parte pentru că avem o presă divizată”, a spus el. Când eram la început, aveai trei posturi de televiziune, iar oamenii aveau un sentiment similar despre ceea ce este adevărat și ceea ce nu este, despre ceea ce era real și ceea ce nu era. Astăzi, ceea ce mă îngrijorează cel mai mult este faptul că, din cauza divizării mass-media, aproape că ocupăm realități diferite. Acum, oamenii vor spune: Ei bine, asta nu s-a întâmplat sau nu cred asta”.

Watters l-a luat în râs pe fostul președinte pentru răspunsul său în emisiunea Jesse Watters Primetime”, spunând că nu China, fentanilul sau focoasele nucleare murdare”, ci o presă divizată” este cea care îl ține treaz.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Dar, serios, Barack Obama nu poate dormi noaptea pentru că nu controlează fiecare organ de presă? Este supărat că CIA nu mai poate alimenta cu minciuni cele trei mari rețele? Obama nu se odihnește de frumusețe pentru că alegătorii americani au de fapt acces la mai multe informații?”, a întrebat Watters. Fostul consilier al lui Trump, Kellyanne Conway, a declarat că Obama a trecut de la speranță și schimbare la jale și gemete.

Acest lucru a fost de fapt resimțit în ciclul de campanie din 2022, Jesse, când l-au scos pe Barack Obama în evidență ca marele tun. S-a dus și a făcut campanie peste tot. Dar tipul care a spus, da, putem, sperăm că puteți, credeți în schimbare, puteți face împreună… El era acolo dând din deget la noi, certând, țipând, strigând la noi, făcându-ne de rușine”, a declarat Conway.

Citește și: