Trenul IR1991, care a acumulat multe ore de întârziere din cauza furtunilor de ieri seara, a ciocnirii din gara Fetești a două trenuri și căruia i s-a defectat și locomotiva ar putea fi un subiect de film, a apreciat joi vicepremierul Dan Barna, la Digi24.

„A fost o zi dramatică”, a spus Barna, adăugând că astfel de evenimente subliniază nevoia de investiții în infrastructură.

În context, vicepremierul a vorbit și despre activitatea directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante, care a afirmat într-o discuție televizată că nu el trebuie întrebat de soluții pentru călătorii blocați pe câmp, în două trenuri. Premierul Florin Cîțu i-a cerut ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă să îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante, spunând că „dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

A fost o replică nefericită”, a spus Dan Barna, apreciind că oamenii ar trebui judecați după fapte, nu după vorbe, iar directorul este în funcție de numai trei luni. Barna a promis o evaluare a activității lui Vizante peste șase luni sau peste un an.