• Casa Albă se pregătește pentru consecințele politice ale unei decizii iminente a procurorilor federali de a-l acuza sau nu pe Hunter, fiul lui Joe Biden.
  • Ancheta procurorilor federali cu privire la posibile infracțiuni legate de taxe și achiziționarea de arme pare aproape de finalizare.
  • Impozitele și afacerile externe ale lui Hunter au fost investigate de un mare juriu federal din Delaware cel puțin din 2018.

Casa Albă se pregătește pentru consecințele politice ale unei decizii iminente a procurorilor federali de a-l acuza sau nu pe Hunter, fiul lui Joe Biden, de infracțiuni fiscale și de a minți cu privire la consumul de droguri atunci când a cumpărat o armă de foc, scrie The Guardian.

Ca un semnal că ancheta se apropie de finalizare, avocații lui Hunter au avut luna trecută o întâlnire cu David Weiss, procurorul federal de top din Delaware, la Departamentul de Justiție din Washington, potrivit Washington Post. Un raport separat al CNN a precizat că avocatul de lungă durată al lui Hunter, Chris Clark, s-a aflat printre cei care au intrat în sediul departamentului.

Republicanii ar fi siguri că vor profita de un caz penal de profil înalt împotriva lui Hunter, 53 de ani, pentru a încerca să îi aducă prejudicii politice președintelui american, care luna trecută și-a anunțat candidatura pentru realegerea în 2024.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Atacurile asupra lui Hunter și a presupusului său laptop în campania din 2020 au eșuat, dar bărbatul de 53 de ani își asumă un rol tot mai public alături de tatăl său, apărând la un dineu de stat în onoarea președintelui francez, Emmanuel Macron; la Kennedy Center Honors; și într-o călătorie recentă în Republica Irlanda.

Impozitele și afacerile externe ale lui Hunter au fost investigate de un mare juriu federal din Delaware cel puțin din 2018. Apartenența sa la consiliul de administrație al unei companii energetice ucrainene și eforturile sale de a încheia afaceri în China au ridicat întrebări din partea republicanilor cu privire la faptul că a făcut comerț cu serviciul public al tatălui său.

Citește și