• Joe Biden vorbește despre candidatura sa pentru funcția de președinte la alegerile din 2024 și abordează subiectul foarte controversat al vârstei lui.
  • Sondajele de opinie ale Washington Post și ABC News arată că o proporție îngrijorătoare de alegători democrați dezaprobă performanțele sale profesionale.
  • Președintele Biden a anunțat oficial că va candida pentru alegerile prezidențiale din 2024 luna trecută, cu un videoclip.

Într-un interviu pentru CNN, Joe Biden vorbește despre candidatura sa pentru funcția de președinte la alegerile din 2024 și abordează subiectul foarte controversat al vârstei lui.

După recentele respingeri ale președintelui Joe Biden cu privire la întrebările legate de vârsta sa, sondajele de opinie ale Washington Post și ABC News arată că o proporție îngrijorătoare de alegători democrați dezaprobă performanțele sale profesionale.

Întrebat de ce ar fi potrivit pentru funcția de președinte la vârsta de 82 de ani, Joe Biden răspunde: „Pentru că am dobândit extrem de multă înțelepciune. Sunt mult mai experimentat decât oricine ar fi candidat vreodată pentru această funcție. Cred că am dovedit că sunt onorabil și în același timp eficient.”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Deși Joe Biden spune că experiența sa îl recomandă pentru a ocupa a doua oară funcția de președinte al Statelor Unite, un sondaj realizat de ABC News arată că americanii nu sunt de acord cu el. 56% dintre respondenți spun că își doresc un alt președinte în 2024, în timp ce 36% spun că sunt de acord cu o nouă candidatură a lui Biden. Acelea sondaje arată că 44% dintre electori l ar vota pe fostul președinte Donald Trump la alegerile din 2024 în timp ce 38% îl preferă președinte.

Președintele Biden a anunțat oficial că va candida pentru alegerile prezidențiale din 2024 luna trecută, cu un videoclip.

Citește și