• Un bărbat a ascuns trupul mumificat al mamei sale într-o pivniță.
  • Trupul a stat aproape un an în pivniță.
  • Fiul ei, în vârstă de 66 de ani, este acuzat că i-a îngropat rămășițele în pivniță.
  • Suspectul ar fi afirmat că l-a anunțat pe fratele său că mama sa se află la tratament într-un spital.

Potrivit autorităților austriece, un bărbat a ascuns trupul mumificat al mamei sale într-o pivniță timp de aproape un an, în timp ce a continuat să primească pensia acesteia. Femeia care era în vârstă de 89 de ani, despre care se spunea că suferea de demență, a murit din cauze naturale în luna iunie a anului trecut, scrie BBC.

Fiul ei, în vârstă de 66 de ani, este acuzat că i-a îngropat rămășițele în pivniță și că a mascat duhoarea cu pungi de gheață și bandaje. Este posibil ca acesta să fi primit peste 50.000 de euro în plăți necuvenite, susține poliția.

Cum a fost făcută descoperirea macabră?

În opinia poliției, tentativa de fraudă a fost identificată după ce un nou poștaș care se ocupa de indemnizațiile femeii în Tirolul de Vest. În acel moment poștașul a cerut să o vadă pe femeie, iar bărbatul a refuzat. Acest fapt a determinat o anchetă și a dus la descoperirea macabră care a urmat.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
A.I. ÎN MUZEE

Autoritățile au precizat pentru televiziunea publică austriacă ORF că individul și-a acoperit și mama cu gunoi de pisică. „În cele din urmă, cadavrul a fost mumificat”, a precizat ofițerul Helmuth Gufler, menționând că bărbatul a mărturisit.

Gufler a declarat că individul nu avea alte surse de venit și i-a informat că, în cazul în care ar fi raportat decesul mamei sale, plățile ar fi încetat imediat, lăsându-l în situația de a nu putea plăti înmormântarea mamei sale sau de a întreține proprietatea pe care o împărțeau.

Conform ORF, suspectul ar fi afirmat că l-a anunțat pe fratele său că mama sa se află la tratament într-un spital și că nu se merită să se vadă cu ea din cauza stării ei, ceea ce face puțin probabil ca ea să îl recunoască.