• Steve Forbes îl critică pe Joe Biden pentru „slăbiciunile sale șocante”
  • Anul acesta, președintele american a avut câteva momente memorabile
  • Ne aducem aminte în iunie, când Joe Biden a făcut o gafă la întâlnirea cu Rishi Sunak.

Și totuși, de ce gafează Biden? Steve Forbes îl critică pe președintele american pentru slăbiciunile sale șocante, care pun SUA și restul lumii într-un pericol din ce în ce mai mare. Doar anul acesta, președintele a avut câteva momente memorabile pe marile scene. Forbes vorbește despre aceste cauze.

„O caracteristică a unui lider puternic este capacitatea de a se adapta cu success la circumstanțe în schimbare. Lumea trece prin schimbări amenințătoare, dar Joe Biden se clatină, iar răspunsurile sale slabe și confuze contrastează puternic cu ceea ce au făcut președinții pașnici”.

Ne aducem aminte în iunie, când Joe Biden a făcut o gafă la întâlnirea cu Rishi Sunak. „Ei bine, domnule președinte…”, a început discursul Joe Biden înainte de a se corecta. „Domnule președinte? Tocmai v-am retrogradat”, a glumit el ulterior.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Președintele Biden și echipa sa au refuzat să se adapteze la o lume care devine din ce în ce mai periculoasă. Ei încă se comportă ca și cum am fi în anii 1990, când SUA erau incontestabil singura superputere globală. Astăzi, China, Rusia și Iranul sunt hotărâte să remodeleze ordinea mondială în mare parte benignă care a luat forma în urma celui de-al Doilea Război Mondial.

Citește și