• Trei medici îi stau alături lui Trump, unul dintre ei de câteva zeci de ani
  • Sean Conley a devenit medicul oficial al președintelui SUA în mai 2008
  • El este medic osteopat și a fost șeful Centrului de Ugență al NATO din sudul Afganistanului

Trei medici îi stau alături lui Trump, unul dintre ei de câteva zeci de ani. Fiecare e un personaj în sine. Sean Conley a devenit medicul oficial al președintelui SUA în mai 2008.

Conley a fost necunost aproape toată perioada, până în mai anul acesta. Atunci el a stabilit cu Donald Trump că poate lua medicamentul împotriva malariei, hidroxiclorochină, pentru a se feri de coronavirus. Asta, în pofida studiilor care arată că medicamentul nu contribuie la prevenirea infectării cu noul coronavirus.

Sean Conley este medic osteopat. El a fost șeful Centrului de Ugență al NATO din sudul Afganistanului. Unitatea sa a fost lăudată pentru salvarea unui militar român care fusese rănit de un dispozitiv exploziv artizanal și chiar a fost premiat de către România.

Recomandări

PUTIN DISCUTĂ CU FICO
BIBI AMENINȚĂ REBELII HOUTHI
CIOLACU: AVEM COALIȚIE
FONTANA DI TREVI SE REDESCHIDE
ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT

Predecesorul lui a fost Ronny Jackson. El a fost numit medic prezidențial de către Barack Obama în 2013. În anul 2017 a devenit cunoscut în presă, după ce a tratat o fată mușcată de Sunny, unul dintre câinii familiei Obama. El a rămas la Casa Albă după începerea mandatului lui Donald Trump și a încercat să îmbunătățească dieta președintelui, pe care l-a îndemnat să facă mai multe exerciții fizice.

Ronny Jackson a fost supranumit „omul cu bomboanele de la Casă Albă”, asta pentru că a fost acuzat că i-a prescris greșit medicamente președintelui. El a mai fost acuzat și că a băut la serviciu. Jackson neagă toate acuzațiile și acum candidează pentru un loc pe listele Partidului Republican și se opune obligativitatii purtării măștii pentru a preveni răspândirea coronavirus.