• Azi a avut loc la BNR evenimentul Modificările Noului Cod Fiscal: Inventar și Impact, în prezența lui Mugur Isărescu
  •  Ciolacu: Nu vor mai fi tolerate profituri uriașe făcute de firme cu un singur angajat și un computer care emite facturi
  • Alexandru Coita: E nevoie de o reformă a ANAF

Azi a avut loc la BNR evenimentul Modificările Noului Cod Fiscal: Inventar și Impact, în prezența lui Mugur Isărescu.

Prilej pentru premier să facă declarații cu privire la modificările Codul fiscal. „S-a ajuns în situația absurdă în care România are cea mai mare rată de impozitare a muncii, la cei care au cele mai mici venituri. Iar scopul reformei fiscale nu este să descurajeze investițiile”, a afirmat Marcel Ciolacu, ci să „combată evaziunea fiscală.”

  Ciolacu: Nu vor mai fi tolerate profituri uriașe făcute de firme cu un singur angajat și un computer care emite facturi.

Recomandări

ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Alexandru Coita, analist politic, a participat la evenimentul de la Banca Națională și spune că Marcel Ciolacu a vorbit despre reforma fiscală a taxelor și impozitelor.

„Este clar pentru mine și pentru orice specialist în domeniu că mărsurile pe care le-a lansat guvernul nu sunt suficiente pentru o reformă”, spune Alexandru Coita.

„Și pentru a vorbi despre o reformă, lucru care s a întâmplat deja înțărcat Bulgaria Germania sau Franța, este nevoie, în primul rând, de o reformă ANAF. Fără o reformă a ANAF, o reformă digitală, fără introducerea unor algoritmi pentru a depista evazioniștii, nu vom reuși să colectăm banii”, a spus Alexandru Coita, la Alpeh News.

Citește și: