• Azi a avut loc la BNR evenimentul Modificările Noului Cod Fiscal: Inventar și Impact, în prezența lui Mugur Isărescu
  •  Ciolacu: Nu vor mai fi tolerate profituri uriașe făcute de firme cu un singur angajat și un computer care emite facturi
  • Alexandru Coita: E nevoie de o reformă a ANAF

Azi a avut loc la BNR evenimentul Modificările Noului Cod Fiscal: Inventar și Impact, în prezența lui Mugur Isărescu.

Prilej pentru premier să facă declarații cu privire la modificările Codul fiscal. „S-a ajuns în situația absurdă în care România are cea mai mare rată de impozitare a muncii, la cei care au cele mai mici venituri. Iar scopul reformei fiscale nu este să descurajeze investițiile”, a afirmat Marcel Ciolacu, ci să „combată evaziunea fiscală.”

  Ciolacu: Nu vor mai fi tolerate profituri uriașe făcute de firme cu un singur angajat și un computer care emite facturi.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Alexandru Coita, analist politic, a participat la evenimentul de la Banca Națională și spune că Marcel Ciolacu a vorbit despre reforma fiscală a taxelor și impozitelor.

„Este clar pentru mine și pentru orice specialist în domeniu că mărsurile pe care le-a lansat guvernul nu sunt suficiente pentru o reformă”, spune Alexandru Coita.

„Și pentru a vorbi despre o reformă, lucru care s a întâmplat deja înțărcat Bulgaria Germania sau Franța, este nevoie, în primul rând, de o reformă ANAF. Fără o reformă a ANAF, o reformă digitală, fără introducerea unor algoritmi pentru a depista evazioniștii, nu vom reuși să colectăm banii”, a spus Alexandru Coita, la Alpeh News.

Citește și: