• Luis Rubiales a primit un ordin de restricție după acuzațiile de agresiune sexuală formulate de Jenni Hermoso.
  • Selecționata Spaniei, câștigătoare a Cupei Mondiale, refuză să joace următoarele meciuri pe fondul consecințelor sărutului neconsensual.
  • Hermoso a declarat că nu și-a dat consimțământul, lucru pe care Rubiales îl contestă.

Luis Rubiales a primit un ordin de restricție după acuzațiile de agresiune sexuală formulate de Jenni Hermoso, fotbalista pe care a sărutat-o neconsensual la finala Cupei Mondiale de fotbal feminin.

Procurorii au cerut un ordin de restricție care să-i interzică fostului președinte al Federației spaniole de fotbal să o contacteze pe jucătoare sau să se apropie la mai puțin de 500 de metri de ea, scrie Sky News.

În urma unei audieri în instanță la Madrid, vineri, biroul procurorului a declarat că acesta a negat agresiunea sexuală și constrângerea.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Judecătorului i s-a cerut, de asemenea, ca Rubiales să fie obligat să se prezinte la tribunal la fiecare 15 zile pentru a-l împiedica să fugă din țară.

Fostul șef al federației spaniole de fotbal l-a sărutat pe Hermoso în timpul prezentării la finala Cupei Mondiale din august. Aceasta a declarat că nu și-a dat consimțământul, lucru pe care Rubiales îl contestă.

El a demisionat în cele din urmă duminică, după mai multe cereri, dar autoritățile spaniole au depus deja o plângere împotriva sa.

Selecționata Spaniei, câștigătoare a Cupei Mondiale, a declarat că va refuza să fie convocată pentru următoarele două meciuri din Liga Națiunilor pentru femei, continuând să facă presiuni pentru „schimbări structurale reale” în fotbalul spaniol, ca urmare a consecințelor sărutului neconsensual al fostului selecționer Luis Rubiales, scrie CNN.

Citește și: