• Luis Rubiales a primit un ordin de restricție după acuzațiile de agresiune sexuală formulate de Jenni Hermoso.
  • Selecționata Spaniei, câștigătoare a Cupei Mondiale, refuză să joace următoarele meciuri pe fondul consecințelor sărutului neconsensual.
  • Hermoso a declarat că nu și-a dat consimțământul, lucru pe care Rubiales îl contestă.

Luis Rubiales a primit un ordin de restricție după acuzațiile de agresiune sexuală formulate de Jenni Hermoso, fotbalista pe care a sărutat-o neconsensual la finala Cupei Mondiale de fotbal feminin.

Procurorii au cerut un ordin de restricție care să-i interzică fostului președinte al Federației spaniole de fotbal să o contacteze pe jucătoare sau să se apropie la mai puțin de 500 de metri de ea, scrie Sky News.

În urma unei audieri în instanță la Madrid, vineri, biroul procurorului a declarat că acesta a negat agresiunea sexuală și constrângerea.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Judecătorului i s-a cerut, de asemenea, ca Rubiales să fie obligat să se prezinte la tribunal la fiecare 15 zile pentru a-l împiedica să fugă din țară.

Fostul șef al federației spaniole de fotbal l-a sărutat pe Hermoso în timpul prezentării la finala Cupei Mondiale din august. Aceasta a declarat că nu și-a dat consimțământul, lucru pe care Rubiales îl contestă.

El a demisionat în cele din urmă duminică, după mai multe cereri, dar autoritățile spaniole au depus deja o plângere împotriva sa.

Selecționata Spaniei, câștigătoare a Cupei Mondiale, a declarat că va refuza să fie convocată pentru următoarele două meciuri din Liga Națiunilor pentru femei, continuând să facă presiuni pentru „schimbări structurale reale” în fotbalul spaniol, ca urmare a consecințelor sărutului neconsensual al fostului selecționer Luis Rubiales, scrie CNN.

Citește și: