• Trump Media & Technology Group Corp., compania de social media a lui Donald Trump, începe să se tranzacționeze public sub simbolul „DJT” pe bursa Nasdaq.
  • Trump Media nu a înregistrat încă profit, pierzând 49 de milioane de dolari în primele nouă luni ale anului trecut, cu venituri de doar 3,4 milioane de dolari.
  • Truth Social, platforma lansată de Trump în 2022, a devenit un punct central pentru mesajele sale, după ce i-a fost interzis accesul pe alte mari platforme sociale.

Trump Media & Technology Group Corp., compania de social media a lui Donald Trump, începe să se tranzacționeze public sub simbolul „DJT” pe bursa Nasdaq, după ce a fost achiziționată de Digital World Acquisition Corp. Acțiunile debutează la aproximativ 50 de dolari, cu o valoare de piață de aproximativ 6,8 miliarde de dolari.

Cu toate acestea, investitorii ar putea fi precauți în privința prețului ridicat al acțiunilor și a volatilității potențiale, deoarece Trump Media nu a înregistrat încă profit, pierzând 49 de milioane de dolari în primele nouă luni ale anului trecut, cu venituri de doar 3,4 milioane de dolari. Compania a atras atenția asupra riscurilor, inclusiv a ratei mari de eșec a noilor platforme de socializare și a așteptării de a înregistra pierderi „în viitorul apropiat”.

Truth Social, platforma lansată de Trump în 2022, a devenit un punct central pentru mesajele sale, după ce i-a fost interzis accesul pe alte mari platforme sociale.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și