• Cristian Ghinea l-a acuzat pe Nicușor Dan, în cadrul unui interviu, că gestionează bugetul Capitalei precum Gabriela Firea.
  • Ghinea a mai spus despre Primarul General că „stă într-o debara și este un fel de Mesia”.

Cristian Ghinea a afirmat într-un interviu SpotMedia„Nicușor Dan stă într-o debara și este un fel de Mesia. Nu vorbește cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane și dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepți și să execute că dă el bule”.

Ghinea îl acuză pe Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, că în privința bugetului face precum Gabriela Firea: „Nu dă și nu răspunde la telefon, nu discută cu consilierii USR-PLUS”.

Cristian Ghinea mai declarat că susținerea unei coaliții funcționale necesită efort și răbdare, „un ficat rezistent la surprize”.

Recomandări

PUTIN DISCUTĂ CU FICO
BIBI AMENINȚĂ REBELII HOUTHI
CIOLACU: AVEM COALIȚIE
FONTANA DI TREVI SE REDESCHIDE
ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT

„Dacă începem să aducem pe masa coaliției problemele din orașe, atunci să te ții”, a mai spus Cristian Ghinea.

Interviul în întregime poate fi urmărit aici.

Ovidiu Dîmbean-Creța, rector al școlii de afaceri ASEBUSS: „Am avut ocazia să vorbesc cu Ludovic Orban, acum un an și ceva, oferindu-ne serviciile, dar nu a avut nevoie”

Ovidiu Dîmbean-Creța, rector al școlii de afaceri ASEBUSS, a vorbit în direct la ȘTIU despre situația bugetului Capitalei în momentul acesta.

Ovidiu Dîmbean-Creța, rector al școlii de afaceri ASEBUSS: „Cel mai important lucru este expertiza de management pe care o ai sau nu. Nici eu nu înțeleg reținerea de a avea deficit și de a lucra pe credit, credit care se poate reporta, de la un an la altul.

Pot fi revizuite, rediscutate, dar e regretabil că suntem aproape de 1 mai și bugetul Primăriei nu este aprobat, având în vedere că este nevoie de el”.

Întrebat dacă școala de afecere a fost vreodată solicitată de administrația locală, Ovidiu Dîmbean-Creța a spus că: „Din păcate nu. Chiar am avut ocazia să vorbesc cu fostul premier, Ludovic Orban, acum un an și ceva, oferindu-ne serviciile. Din păcate, nu a fost nevoie. Sau din fericire, dar trăgând linie, se pare că din păcate”.