• Un cadru medical al unui spital privat a fost găsit decedat în unitatea sanitară.
  • Femeia nu ar fi lăsat un bilet de adio, dar în ultima perioada s-ar fi aflat într-o stare depresivă.

Un apel la 112 a alertat autorităţile, duminică, în jurul orei 11:00, în legătură cu o femeie găsită în stare de inconştienţă, căzută în camera de gardă a unui spital privat, scrie Focuspres.

Potrivit reprezentanţilor ISU, este vorba despre o femeie de 38 de ani, cadru medical. În urma verificării de către personalul medical al echipajului de terapie intesivă mobilă, aceasta a fost declarată decedată.

Potrivit unor surse, este vorba despre spitalul Heka din Constanţa. Loredana C. era medic de medicină internă şi s-ar fi sinucis în camera de gardă de la Heka. Ea lucra şi la Spitalul Judeţean Constanţa. Potrivit unor surse neoficiale, în ultima perioadă avea o stare depresivă, însă nu a lăsat vreun bilet de adio.

Recomandări

INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA
APPLE ÎȘI CERE SCUZE
SCHIMBAREA DE SEX AJUNGE ÎN ROMÂNIA
SHAKIRA SCAPĂ DE PROCES
CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE

Ce spun reprezentanţii IPJ Constanţa:

“Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.