• Donald Trump a apărut luni la Fox News alături de prezentatorul Bret Baier.
  • Baier i-a amintit lui Trump că a spus că va angaja cei „cei mai buni” oameni pentru administrația sa în 2016.
  • El a subliniat apoi că o mare parte din fosta administrație a lui Trump nu îi susține cererea pentru Casa Albă din 2024.

Luni, Donald Trump a apărut în Raportul special al prezentatorului Fox News, Bret Baier, pentru a discuta despre documentele secrete pe care le-a luat de la Casa Albă și despre cazul împotriva lui, scrie Business Insider..

Ei au discutat și despre timpul lui Trump ca președinte, cu Baier amintind fostul președinte că atunci când a candidat pentru o funcție în 2016, a spus că „o să mă înconjoare doar cu cei mai buni și mai serioși oameni”.

„Ei bine, am făcut asta” , a răspuns Trump. „Este extraordinar. Uite, am avut cea mai bună economie pe care am avut-o vreodată, pe care a văzut-o lumea vreodată. ”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Dar Baier apoi a subliniat fostului președinte că mulți dintre acei „cei mai buni și mai serioși oameni” nu-l mai susțin: ,,De data aceasta, vicepreședintele tău Mike Pence candidează împotriva ta. Ambasadorul tău la Națiunile Unite, Nikki Haley, candidează împotriva ta. Fostul tău secretar de stat, Mike Pompeo, a spus că nu te sprijină.

Trump, o nouă explicație cu privire la documentele secrete

L-ai menționat pe consilierul pentru securitate națională John Bolton. Nici el nu te sprijină. L-ai menționat pe procurorul general Bill Barr. Spune că nu ar trebui să fii din nou președinte. Te numește «narcisistul desăvârșit» și «omul tulburat». Recent l-ai numit pe Barr «porc» .

Al doilea secretar al apărării nu vă sprijină. Te-am numit iresponsabil. Săptămâna aceasta, l-ai numit pe șeful de cabinet al Casei Albe, John Kelly, «slab și ineficient» și «născut cu un creier foarte mic». L-ai numit pe șeful de cabinet interimar al Casei Albe, Mick Mulvaney, un «perdant înnăscut». L-ai numit pe primul tău secretar de stat, Rex Tillerson, «prost ca piatra», iar pe primul tău secretar al Apărării, James Mattis, «cel mai supraevaluat general din lume”. Ai numit-o pe secretara ta de presă de la Casa Albă, Kayleigh McEnany, «milquetoast».

Și de mai multe ori te-ai referit la secretara ta pentru Transport, Elaine Chao, drept «soția iubitoare de China a lui Mitch McConnell».”

,,Deci, de ce i-ai angajat pe toți în primul rând?” , l-a întrebat Baier.

Trump a răspuns arătând către persoane fără nume care au fost „fenomenale” pentru economia din administrația sa.

„Pentru că am angajat zece la unu, care au fost fantastici” , a spus Trump. „Aveam o economie grozavă. Am avut oameni fenomenali care se ocupau de economie. Am avut oameni fenomenali în armată. Nu sunt un fan al lui Milley și nu sunt un fan al unora dintre oamenii de televiziune. Dar am bătut afară de ISIS, l-am învins pe ISIS. Ei au spus, Mattis, va dura trei ani și nu cred că o putem face. Am făcut-o într-o perioadă de aproximativ patru săptămâni.”

„Sunt o mulțime de oameni care te laudă pentru politicile tale”, a răspuns Baier. — Tocmai am spus asta.

„Asta este adevărat. Ei bine, vreau să spun, tocmai ai trecut printr-o listă. Dar nu uita, pentru fiecare persoană pe care o spui, am avut 10 care ne iubesc”, a spus Trump.

Citește și

„Cititorii pe buze” au decodat șușotelile celebrităților. Ce și-au spus Jennifer Lopez și Ben Affleck la Premiile Grammy 2023

VIDEO. Șeful serviciilor de informații militare ucrainene răspunde zvonurilor despre moartea sa: „În Ucraina se creează un detașament special de comandanți nemuritori”

Preliminarii EURO 2024. Elveția – România, meciul care va decide liderul verii în Grupa I de calificare