• Donald Trump a câștigat sâmbătă alegerile primare republicane din Carolina de Sud, învingând-o cu pe fosta ambasadoare a ONU Nikki Haley.
  • Trump a câștigat alegerile republicane și în Iowa, New Hampshire, Nevada și Insulele Virgine americane.
  • Haley se confruntă cu presiuni tot mai mari pentru a părăsi cursa, dar refuză, în ciuda faptului că a pierdut în statul în care a fost guvernator din 2011 până în 2017.

Donald Trump a câștigat sâmbătă alegerile primare republicane din Carolina de Sud, învingând-o pe fosta ambasadoare a ONU Nikki Haley în statul său natal, scrie AP. Trump își crește în acest fel șansele spre a treia nominalizare republicană consecutivă.

Trump a câștigat alegerile republicane și în Iowa, New Hampshire, Nevada și Insulele Virgine americane. Haley se confruntă cu presiuni tot mai mari pentru a părăsi cursa, dar refuză, în ciuda faptului că a pierdut în statul în care a fost guvernator din 2011 până în 2017.

Haley a promis că va rămâne în cursă cel puțin până la lotul de primare din 5 martie, cunoscut sub numele de Super Tuesday.

Recomandări

ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

„Nu am văzut niciodată Partidul Republican atât de unit ca acum”, a declarat Trump, urcând pe scenă pentru un discurs la doar câteva momente după închiderea urnelor.

Citește și