• Donald Trump promovează o linie de Biblii scumpe într-un parteneriat cu vedeta muzicii country Lee Greenwood.
  • Biblia „God Bless the U.S.A. Bible” costă 59,99 dolari, fără a include transportul și alte taxe, potrivit site-ului său.
  • Parteneriatul vine în contextul în care Trump face apel la sancțiuni civile masive în mai multe instanțe.

Donald Trump a început marți să promoveze o linie de Biblii scumpe într-un parteneriat cu starul muzicii country Lee Greenwood, al cărui cântec God Bless the U.S.A.” este omniprezent la mitingurile politice ale fostului președinte, anunță CNBC.

Toți americanii au nevoie de o Biblie în casa lor, iar eu am multe”, a declarat Trump într-un videoclip pe Truth Social în care anunță afacerea. Este cartea mea preferată. Este cartea preferată a multor oameni”, a adăugat el.

Religia și creștinismul sunt cele mai mari lucruri care lipsesc din această țară și cred cu adevărat că trebuie să le aducem înapoi”, a mai spus el. Este una dintre cele mai mari probleme pe care le avem. De aceea țara noastră o ia razna – am pierdut religia în țara noastră.”

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?

Textul sfânt creștin omniprezent este cea mai bine vândută carte din lume, iar bisericile sunt adesea mai mult decât fericite să le împartă gratuit. De asemenea, Biblia poate fi citită gratuit pe o gamă largă de site-uri și aplicații, ca să nu mai vorbim de camerele de hotel și alte locuri.

Biblia God Bless the U.S.A. Bible” costă 59,99 dolari, fără a include transportul și alte taxe. Pentru acești bani, cumpărătorii primesc o serie de caracteristici suplimentare care nu sunt incluse de obicei în Bibliile obișnuite. Acesta include, de asemenea, Constituția SUA, Declarația Drepturilor, Declarația de Independență și Jurământul de credință, se arată pe site.

Citește și