• Trump primește mai mult sprijin ca niciodată din partea Generației Z.
  • Într-un sondaj Harvard University, Biden l-a devansat pe fostul Președinte cu 8 puncte.
  • Biden profită de faptul că Trump este ocupat cu procesul său, și își continuă campania.

Creștere sprijinul pentru fostul Președinte, Donald Trump, în rândul celor mai tineri alegători din țară, care în mod tradițional reprezintă o parte esențială a Partidului Democrat. Asta arată un sondaj al Universității Harvard.

Ce arată sondajele?

Președintele Biden l-a întrecut pe fostul Președinte cu 45-37% în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani. Cu toate acestea, avantajul de 8 puncte al lui Biden față de fostul Președinte este mult mai mic decât cel de acum patru ani, în ciclul electoral din 2020. Avantajul Președintelui față de Trump se mărește la 50%-37% în rândul alegătorilor cu vârsta sub 30 de ani și la 56%-37% în rândul celor care probabil vor vota la alegerile din noiembrie.

Trump e puțin ocupat cu procesul din New York. Ce face Biden în tot acest timp

Joe Biden profită de faptul că Donald Trump este blocat în instanță în timp ce el își face campanie – și nu se poate abține să nu facă haz de necazul rivalului său. În timp ce Trump se află săptămâna aceasta în procesul său istoric în New York, Biden a pornit într-o călătorie de trei zile prin Pennsylvania. El și-a vizitat casa din copilărie și a făcut campanie cu familia Kennedy, în timp ce fostul Președinte s-a plâns că se află într-o sală de judecată „rece ca gheața” din New York, în imposibilitatea de a face campanie. Biden l-a atacat pe Trump în probleme vulnerabile, cum ar fi avortul, crezând în același timp că propriul său mesaj începe să răsune. Practic, e același joc de-a pisica și șoarecele între cei doi. Rămâne de văzut ce îi rezervă viitorul lui Trump în procesul lui, și cum o să avanseze la prezidențiale după.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI

Citește și