• Postând pe rețelele de socializare, Trump a declarat că a depus mărturie FOARTE SUCCESIV ȘI CONCLUZIV”.
  • În postările, scrise cu majuscule, el a spus că nu mai are nimic de spus”.
  • El a continuat să repete afirmația sa potrivit căreia cazul este o vânătoare de vrăjitoare” menită să împiedice încercarea sa de a prelua din nou Casa Albă.

Donald Trump a declarat că nu va mai depune mărturie la procesul său civil de fraudă din New York. Fostul președinte american era așteptat să revină luni în boxa martorilor. El ar urma să fie ultimul mare martor al apărării în acest caz, care îi amenință imperiul imobiliar, scrie Sky News.

Postând pe rețelele de socializare, Trump a declarat că a depus mărturie FOARTE SUCCESIV ȘI CONCLUZIV” luna trecută și că nu a văzut necesitatea de a apărea din nou. În postările, scrise cu majuscule, el a spus că nu mai are nimic de spus”.

El a continuat să repete afirmația sa potrivit căreia cazul este o vânătoare de vrăjitoare” menită să împiedice încercarea sa de a prelua din nou Casa Albă.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Trump este acuzat că și-a umflat averea netă pentru a obține împrumuturi și polițe de asigurare în condiții mai favorabile. El neagă orice abatere. Fostul președinte a urcat la bară pe 6 noiembrie, unde s-a certat în mod repetat cu judecătorul pe care l-a descris ca fiind extrem de ostil”. Avocații apărării sale urmau să conducă interogatoriul luni, deși avocații statului ar fi putut să îl interogheze încrucișat.

Citește și