• Dosarul enumeră veniturile din fiecare dintre sutele de active aparținând lui Trump.
  • Cărțile de schimb digitale s-au vândut în decembrie anul trecut și au costat 99 de dolari bucata.
  • Fostul președinte enumeră, de asemenea, șapte datorii ipotecare diferite, fiecare depășind 50 de milioane de dolari și opt cărora le datorează între 5 și 25 de milioane de dolari.

Fostul președinte Donald Trump și-a depus vineri dezvăluirile financiare personale la Comisia Electorală Federală, arătând milioane de câștigate din discursuri și vânzarea de carduri de tranzacționare digitale, scrie The New York Post.

În depunerea de 101 de pagini, solicitată candidaților care candidează pentru președinte, Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, raportează venituri de peste 5 milioane de dolari din discursuri și câștiguri între 100.001 și 1 milion de dolari de la CIC Digital, compania care se află în spatele vânzării de jetoane nefungibile sau NFT, care prezintă imagini digitale ale fostului președinte.

Cărțile de schimb digitale, care îl înfățișează pe Trump într-o varietate de ipostaze eroice și purtând ținute, cum ar fi un costum spațial, un costum de curse auto și salopetă de pilot de luptă, s-au vândut în decembrie anul trecut și au costat 99 de dolari bucata.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Dosarul enumeră veniturile din fiecare dintre sutele de active aparținând lui Trump, inclusiv clubul său Mar-Lago, unde raportează venituri de peste 5 milioane de dolari din stațiuni.

Trump Media & Technology Group, compania din spatele platformei de socializare preferate a fostului președinte, Truth Social, este evaluată între 5 și 25 de milioane de dolari pe baza dezvăluirii, dar Trump raportează că a câștigat mai puțin de 201 de dolari din grupul pentru care este Președinte al Consiliului de Administrație.

Cartea de memorii a lui Trump din 1987 „The Art of the Deal” a adus între 100.000 și 1 milion de dolari pentru fostul comandant șef, conform dezvăluirii, dar niciuna dintre celelalte 15 cărți enumerate în dosar nu a făcut mai mult de 201 de dolari.

Fostul președinte enumeră, de asemenea, șapte datorii ipotecare diferite, fiecare depășind 50 de milioane de dolari și opt cărora le datorează între 5 și 25 de milioane de dolari. Nu sunt enumerate cadouri sau rambursări de călătorie în dezvăluire. În general, documentele sugerează că deținerile de afaceri ale lui Trump sunt evaluate la aproximativ 1,2 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg News.

Trump a depus dezvăluirea – care trebuie să fie transmisă de candidați în termen de 30 de zile de la anunțarea candidaturii – numai după ce a solicitat și a obținut două prelungiri de 45 de zile.

Citește și: