• Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, a fost reţinut sâmbătă dimineaţa, în data de 23 septembrie, de procurorii DNA Iaşi.
  • Președintele CJ Vaslui a fost prins cu o seară în urmă în timp ce accepta mită în valoare de 1,25 milioane de lei pentru a facilita obținerea unui contract pentru o companie.
  • Judecătorii Curții de Apel Iași au decis ca președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, să rămână pentru următoarele 30 de zile în arest.

Judecătorii Curții de Apel Iași au decis ca președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, să rămână pentru următoarele 30 de zile în arest, după ce a fost prins în flagrant de DNA și a fost acuzat de luare de mită. Decizia judecătorilor este definitivă. Între timp, și Agenția Națională de Integritate a decis verificarea averii baronului PSD.

Știre inițială

Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, a fost reţinut sâmbătă dimineaţa, în data de 23 septembrie, de procurorii DNA Iaşi.

Buzatu a fost condus la interogatorii în primele ore ale dimineții, după ce locuința sa din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Vaslui, a fost percheziționată.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
„SATUL SATELOR” DIN ITALIA: PECCIOLI
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI

Acesta a fost prins cu o seară în urmă în timp ce accepta mită în valoare de 1,25 milioane de lei pentru a facilita obținerea unui contract pentru o companie.

Citește și