Dumitru Buzatu rămâne 30 de zile în arest. Decizia judecătorilor este definitivă

Presedintele organizatiei PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, reactioneaza la intrebarile jurnalistilor, la Palatul Parlamentului, inainte de a participa la sedinta Biroului Permanent National al Partidului Social Democrat (PSD), sedinta convocata ca urmare a condamnarii penale a fostului presedinte PSD Liviu Dragnea, marti 28 mai 2019, in Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Judecătorii Curții de Apel Iași au decis ca președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, să rămână pentru următoarele 30 de zile în arest, după ce a fost prins în flagrant de DNA și a fost acuzat de luare de mită. Decizia judecătorilor este definitivă. Între timp, și Agenția Națională de Integritate a decis verificarea averii baronului PSD.

Știre inițială

Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, a fost reţinut sâmbătă dimineaţa, în data de 23 septembrie, de procurorii DNA Iaşi.

Buzatu a fost condus la interogatorii în primele ore ale dimineții, după ce locuința sa din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Vaslui, a fost percheziționată.

Acesta a fost prins cu o seară în urmă în timp ce accepta mită în valoare de 1,25 milioane de lei pentru a facilita obținerea unui contract pentru o companie.

Citește și

Exit mobile version