• Elon Musk: „Al Treilea Război Mondial e un risc pentru civilizație din care nu ne-am putea reveni, contează să-l evităm.”
  • Elon Musk: „Primul Război Modial a devenit dintr-un conflict regional un conflict global, totuși nimeni nu vrea încă un război mondial, dar s-ar putea întampla din nou.”
  • Elon Musk: „Al Treilea Război Mondial va avea două alianțe super puternice, cum e și cazul în Israel.”

Elon Musk a vorbit despre posibilitatea începerii unui nou război mondial pe platforma X, dar și despre situația din Israel și raportul ei asupra întregii lumi.

Elon Musk a spus că: „Al Treilea Război Mondial e un risc pentru civilizație, din care nu ne-am putea reveni, contează sa-l evitam.” El a adăugat că „oamenii supraestimeaza puterea militară a SUA. Nu mai avem puterea pe care o aveam. Rusia si Iranul, împreună. trebuie vazute ca o alianță foarte puternică, în comparatie cu Occidentul.”

Musk: Ucraina nu va reuși, iar Rusia este de 4 ori mai mare

Elon Musk: Ar trebui să existe o încetare a focului, în estul Ucrainei, de exemplu, ca să vedem dacă vor să fie parte a Ucrainei sau Rusiei pentru că anumite parți din teritoriile ocupate de Rusia acum vor sa fie parte din Rusia. Unele parți din estul Ucrainei si Crimeea vor să fie parte din Rusia, asta e realitatea, iar soldații mor in tranșee zilnic, și pentru ce? Rusia nu o sa renunțe, Ucraina nu va reuși, iar Rusia e de 4 ori mai mare.”

Recomandări

CRESC TENSIUNILE CHINA-TAIWAN
CIOLACU: ROMÂNIA ȘI TURCIA NU SUNT COMPETITORI
STRESUL NE DOBOARĂ
FRANȚA SCHIMBĂ DOCTRINA
CE ȚINUTE AU ALES VEDETELE LA CANNES
CONFLICT VIOLENT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

El a adăugat: „Suntem ca o echipă care a caștigat atât de mult încat nu mai știm să pierdem. Cred că trebuie să ne gândim la pacea din Ucraina și să restaurăm relațiile cu Rusia, iar dacă nu facem asta, o împingem în bratele Chinei, printr-o alianță.”

Citește și: