• Autoritățile neagă că ar exista probleme cu căldura la „Matei Balș”
  • Fiica unei paciente a declarat că mama ei a rugat-o să aducă o aerotermă în spital
  • Fiica pacientei: „Mi-au spus că pot să îi duc o aerotermă”

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineață la Spitalul „Matei Balș” din Capitală. O presuspusă cauză a incendiului ar fi o aerotermă care se afla într-unul dintre saloane. Cu toate acestea, autoritățile neagă că ar fi probleme cu căldura la Insitutul „Matei Balș.”

Întrebat, la Digi24, dacă o sursă de încălzire ar fi cauzat incendiul de vineri dimineață de la Matei Balș, Vlad Voiculescu a spus: „Nu am informații că în clădire ar fi existat alte surse de încălzire decât cele firești, dar avem nevoie de anchetă”.

Și primarul Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat în urma ipotezei lansate: „În ultima săptămână nu au existat probleme de căldură la Matei Balș.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Deși autoritățile neagă că ar exista probleme cu căldura la „Matei Balș”, fiica unei paciente a declarat că mama ei a rugat-o să aducă o aerotermă în spital.

„Am rugat personalul medical să îi duc o aerotermă. Da, i-am dus o aerotermă săptămâna trecută, miercuri. Era frig. Mama mea nu se putea scula din pat, nu avea termometru, nu știu câte grade erau. A fost în pavilionul 5, etajul 3. Mama mea mi-a spus că este frig. Și eu am cerut voie să îi duc o aerotermă”, a spus femeia jurnaliștilor.

Întrebată ce i-au spus reprezentanții Spitalului, acesta a afirmat: „Mi-au spus că pot să îi duc o aerotermă”.