• Flavia susține că Lamborghini a avut o relație cu mama ei în anii 80.
  • Testul ADN are o potrivire de 100% între Flavia și Elettra Lamborghini.
  • Tonino Lamborghini a dat-o în judecată pe Flavia pentru defăimare.

O femeie de 35 de ani susține că este fiica moștenitorului imperiului Lamborghini, Tonino. Flavia Borzone spune că este fructul unei povești de dragoste începută când Tonino Lamborghini a luat-o la o tură cu mașina pe mama ei, care aștepta autobuzul în stație. A aflat însă cine este tatăl ei abia la vârsta adultă și a cerut să fie făcute teste ADN, dar toată familia Lamborghini a refuzat-o, ani la rând.

În căutarea disperată a identității, Flavia a angajat detectivi particulari care au reușit să facă rost de o mostră ADN din gunoiul menajer al fiicei lui Tonino Lamborghini. Mai exact, de pe un pai pentru cocktail. Rezultatele, venite acum două zile, arată o potrivire de 100% între Flavia Borzone și Elettra Lamborghini. Avocații imperiului mașinilor de lux transmit că testul nu este acreditat, deci nu are valoare.

Tonino Lamborghini a și dat-o în judecată pe cea care pretinde că îi este fiică, pentru defăimare. Mama Flaviei, care este o cântâreață de operă apreciată în Italia spune că tânăra, la rândul ei, nu și-a dat în judecată tatăl ca să îi ia banii, ci pur și simplu pentru că vrea adevărul. Dacă voia bani, ar fi putut să-l dea în judecată pe Lamborghini încă de acum 30 de ani.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și: