• O bună parte din Guvern a marcat relaxarea măsurilor de siguranță la teatru.
  • Cîțu și mai mulți reprezentanți din Guvern au mers la „Dineu cu proști”.
  • Internaut: „Sunt niște potriviri întâmplătoare năucitoare”.

Nu ești singurul care a așteptat redeschiderea teatrelor. Și premierul a fost la primul spectacol pilot de după redeschidere și a ținut să imortalizeze momentul și să-l publice pe Facebook.

Florin Cîțu a fost însoțit și de alți membri ai guvernului, iar piesa pe care au ales-o a fost „Dineu cu proști”, la Teatrul Național din București. Reacțiile din mediul online nu s-au lăsat așteptate și nu toată lumea a văzut cu ochi buni participarea membrilor Guvernului la spectacol.

„În istoria noastră și în viața de zi cu zi sunt niște potriviri întâmplătoare năucitoare! Ce altceva poți să spui despre deschiderea cu fast a Teatrului Național în prezența a jumătate din Guvern și parlamentari, cu piesa ‘Dineu cu proști’”, a spus un internaut. La finalul spectacolului, premierul a dat și câteva declarații despre mască, evident.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Este vorba de specialiști aici. Eu întotdeauna urmăresc ceea ce ne spun specialiștii, și dacă specialiștii ne spun că aceasta este cea mai bună formulă în acest moment, cu aceasta mergem la acest eveniment pilot”, a declarat Florin Cîțu.