• Duminică seara, pe DN 1 în apropiere de Balotești, un accident grav implicând 16 mașini și un microbuz a blocat complet traficul de la București spre Ploiești.
  • Din cele 40 de persoane implicate, 6 victime (3 adulți și 3 copii) vor fi transportate la unități medicale, iar alte două au refuzat spitalizarea, conform DSU.
  • Pentru gestionarea situației, ISU B-IF a mobilizat resurse semnificative, inclusiv 2 autospeciale de stingere, 2 echipamente de descarcerare, 7 ambulanțe SMURD și 1 Unitate de Terapie Intensivă Mobilă SMURD.

Un accident grav a avut loc, duminică seara, pe DN1. 16 mașini și un microbuz au fost implicate în carambol, iar traficul este complet blocat la acest moment.

Accidentul a avut loc la Balotești, lângă Otopeni, pe sensul dinspre București spre Ploiești. 40 de persoane se aflau în vehiculele implicate în accident.

Potrivit comunicatului emis de DSU, în urma incidentului, din cele aproximativ 40 de persoane implicate, 6 victime (3 adulți și 3 copii) vor fi transportate la unități sanitare pentru a primi îngrijiri medicale necesare. În același timp, alte două persoane afectate au decis să nu fie transportate la spital.

Recomandări

AI PRIMAR A.I. AVATAR
HAMAS ATACĂ TEL AVIV
TURBULENȚELE SUNT ÎN CREȘTERE
CHARLES LECREC A CÂȘTIGAT CURSA DE LA MONACO
13 OAMENI MOR ÎN URMA TORNADELOR
SCHOLZ ARE „REGULI CLARE" PENTRU UCRAINA

În vederea unei gestionări eficiente a evenimentului, ISU B-IF a alocat diverse resurse, printre care două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipamente de descarcerare, 7 ambulanțe SMURD, Oo Unitate de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, un Punct de Comandă Mobil și Directorul Operațiunilor de Salvare Medicală.

Citește și