• Un brand de bijuterii a postat pe pagina de Facebook un mesaj publicitar împreună cu trei fotografii în care Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, poartă două bijuterii ale producătorului.
  • Fotografiile o arată pe Carmen Iohannis la ceremonia desfășurată sâmbătă, 3 iunie, în Germania, cu ocazia decernării Premiului Civic German către președintele Klaus Iohannis.
  • Carmen Iohannis poartă două bijuterii: un inel din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, în valoare de 12.500 de lei, și un colier din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, în valoare de 48.000 de lei.

Duminică, un brand de bijuterii a postat pe pagina de Facebook un mesaj publicitar împreună cu trei fotografii în care Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, poartă două bijuterii ale producătorului.

Fotografiile o arată pe Carmen Iohannis la ceremonia desfășurată sâmbătă, 3 iunie, în Germania, cu ocazia decernării Premiului Civic German către președintele Klaus Iohannis de către Fundația Civică Bad Harzburg. Ceremonia a avut loc la Castelul Benrath din Düsseldorf, Republica Federală Germania, potrivit unui comunicat emis de Administrația Prezidențială. Pe pagina oficială a fost publicat și un set de fotografii de la eveniment.

În imaginile promoționale ale Malvensky Corporation SRL, Carmen Iohannis poartă două bijuterii: un inel din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, în valoare de 12.500 de lei, și un colier din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, în valoare de 48.000 de lei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu și a avut un salariu net lunar de aproximativ 3.440 de lei anul trecut. Conform declarației de avere, familia Iohannis a obținut anul trecut venituri de 44.389 de lei din închirierea unor dintre cele șase case și apartamente pe care le dețin.

În același timp, în România are loc o grevă generală a profesorilor care, cer majorarea salariilor.

Primarul Iohannis, imaginea BMW

În perioada în care era primar al Sibiului, Klaus Iohannis a fost imaginea dealer-ului Automobile Bavaria și a beneficiat de mai mulți ani de utilizarea gratuită a ultimelor modele BMW ale producătorului german. Primul model, o limuzină din seria 7, i-a fost oferit în 2007, anul în care Sibiul a fost desemnat Capitală Culturală Europeană.

 Prima mașină, un model din seria 7, a primit-o în 2007, în anul în care Sibiul a devenit Capitală Culturală Europeană.
„Nu m-am ambiţionat să îi ating limitele. Cea mai mare viteză am atins-o în Germania, pe autostradă – 250 de km pe oră”, spus Klaus Ionannis în 2009

Citește și

.