• Klaus Iohannis participă astăzi la încoronarea regelui Charles al III-lea.
  • Președintele Klaus Iohannis a ajuns vineri seară la Londra pentru a lua parte la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea
  • Pe contul oficial de Facebook, Klaus Iohannis a publicat o fotografie în care apare împreună cu soția sa, Carmen.

Klaus Iohannis participă astăzi la încoronarea regelui Charles al III-lea. Pe contul oficial de Facebook, Klaus Iohannis a publicat o fotografie în care apare împreună cu soția sa, Carmen Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns vineri seară la Londra pentru a lua parte la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea. Anunțul a fost făcut de președinte pe pagina sa de Facebook. Iohannis a menționat în descrierea postării că se simte „onorat” .

„Onorat să mă aflu astăzi la Londra pentru a lua parte la festivitățile prilejuite de încoronarea Majestății Sale Regale Regele Charles al III-lea, un moment istoric și o celebrare a tradițiilor monarhiei britanice.”, a scris președintele. Postarea este însoțită de o fotografie în care președintele apare alături de soția sa, Carmen.

Recomandări

DEZASTRU BUGETAR LA PATRU LUNI DIN 2024
CINE IA LOCUL 2
GĂINA BĂTRÂNĂ DISTRUGE GRĂDINA BUNĂ
MARINE LE PEN VREA ALIANȚĂ CU MELONI
CIOLACU FACE ALEGEREA DUPĂ ALEGERI
ALT JOC, ALTĂ DISTRACȚIE

Doamna Iohannis a ales să poarte pentru ceremonia de încoronare o ținută verde, la care a asortat o pereche de pantofi crem.

Peste 100 de șefi de stat sunt astupați la încoronarea regelui, iar pe lista celor 2.300 de invitați se află, de asemenea, parlamentari britanici, celebrități și un număr mare de reprezentanți ai comunității și ai organizațiilor caritabile.

Citește și