• Un Cybertruck Tesla a fost implicat într-un accident joi după-amiază.
  • Nu au existat răni majore, șoferul Cybertruck-ului fiind suspectat de câteva „răni ușoare”.
  • Imaginile incidentului par să arate o Toyota Corolla avariată în partea din față.

Cybertruck-ul de la Tesla a fost implicat în primul accident raportat oficial, scrie Business Insider.

Se pare că o Toyota Corolla condusă de un tânăr de 17 ani a lovit camionul din oțel inoxidabil joi după-amiază, în timp ce se deplasa spre nord, pe Bulevardul Skyline din California.

California Highway Patrol a confirmat pentru The Verge că un accident cu două vehicule a avut loc pe drum, adăugând că singura rănire a fost o vătămare minoră suspectată a șoferului Cybertruck.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Primele poze au apărut pe Reddit

Un utilizator Reddit a postat două imagini ale accidentului care arată ceea ce părea a fi un Cybertruck relativ nevătămat și o Toyota Corolla cu avarii substanțiale în față.

Imaginea arată doar partea pasagerului Tesla, utilizatorul notând că nu a văzut prea mult din partea în care a avut loc avarierea. Se pare că Cybertruck mai avea doi pasageri în afară de șofer.

Într-un raport revizuit de buletinul de știri, CHP a spus că șoferul Toyota a virat la dreapta și „ulterior a lovit un terasament de pământ.

,,Toyota a reintrat apoi pe carosabil, a traversat liniile galbene duble pe banda spre nord și s-a izbit de un Cybertruck Tesla care circula spre nord pe SR-35”, se arată în comunicatul CHP.

Citește și