FOTO. Cybertruck-ul de la Tesla, implicat în primul accident făcut public. O Toyota i-a schimbat „sensul de mers”

created by InCollage

Cybertruck-ul de la Tesla a fost implicat în primul accident raportat oficial, scrie Business Insider.

Se pare că o Toyota Corolla condusă de un tânăr de 17 ani a lovit camionul din oțel inoxidabil joi după-amiază, în timp ce se deplasa spre nord, pe Bulevardul Skyline din California.

California Highway Patrol a confirmat pentru The Verge că un accident cu două vehicule a avut loc pe drum, adăugând că singura rănire a fost o vătămare minoră suspectată a șoferului Cybertruck.

Primele poze au apărut pe Reddit

Un utilizator Reddit a postat două imagini ale accidentului care arată ceea ce părea a fi un Cybertruck relativ nevătămat și o Toyota Corolla cu avarii substanțiale în față.

Imaginea arată doar partea pasagerului Tesla, utilizatorul notând că nu a văzut prea mult din partea în care a avut loc avarierea. Se pare că Cybertruck mai avea doi pasageri în afară de șofer.

Într-un raport revizuit de buletinul de știri, CHP a spus că șoferul Toyota a virat la dreapta și „ulterior a lovit un terasament de pământ.

,,Toyota a reintrat apoi pe carosabil, a traversat liniile galbene duble pe banda spre nord și s-a izbit de un Cybertruck Tesla care circula spre nord pe SR-35”, se arată în comunicatul CHP.

Citește și

Exit mobile version