• Trupele se deplasau în aer liber și în spatele copacilor se aude femeia soldat vorbind.
  • Femeia soldat apare pentru scurt timp pe ecran în timpul videoclipului, care arată trupele luând o poziție rusească cu ajutorul vehiculelor blindate.
  • Se spune că în ultimele 48 de ore, „au avut loc operațiuni ucrainene semnificative în mai multe sectoare din estul și sudul Ucrainei”.

O femeie soldat ucrainean a fost filmată luând cu asalt tranșeele rusești alături de camarazii ei, în imagini uimitoare din zona de război cu camera de corp, spune DailyMail. Ea face parte din una dintre trupele ucrainene care luptă ca parte a contraatacurilor din sudul orașului Bakhmut.

Vocea femeii poate fi auzită după 59 de secunde din clip, care a fost postat de Batalionul III Separat de Asalt pe 11 iunie. Femeia soldat apare pentru scurt timp pe ecran în timpul videoclipului, care arată trupele luând o poziție rusească cu ajutorul vehiculelor blindate.

Aceasta s-a alăturat în momentul în care Ministerul Apărării din Marea Britanie a dezvăluit că trupele ruse sunt ucise fugind prin propriile câmpuri de mine defensive. În videoclip, trupele sunt văzute alergând prin zona de război, alături de tancuri, în timp ce trag cu armele. Se crede că forțele ucrainene au făcut progrese bune în pătrunderea în prima linie de apărare a Rusiei în unele zone, în timp ce au făcut progrese mai lente în altele, potrivit unei actualizări de informații ale Ministerului Apărării din weekend.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Se spune că în ultimele 48 de ore, „au avut loc operațiuni ucrainene semnificative în mai multe sectoare din estul și sudul Ucrainei” – în concordanță cu afirmațiile forțelor de la Kiev că au eliberat patru sate de sub ocupația rusă. Între timp, performanța armatelor Moscovei a fost „mixtă” până acum, a spus ministerul. „Unele unități desfășoară probabil operațiuni de apărare de manevră credibile, în timp ce altele s-au retras într-o oarecare dezordine”.

Citește și: