• Andrew și Tristan Tate au fost la Tribunalul București pentru acuzații de trafic de oameni și viol.
  • Cei doi frați speră să-și recupereze libertatea și să se întoarcă în America.
  • Andrew Tate se teme de posibile noi acuzații din partea DIICOT din România.

Andrew Tate, figura controversată de pe rețelele sociale, și fratele său, Tristan, au apărut marți la Tribunalul București, unde judecătorii analizează probele adunate de procurori în dosarul lor privind traficul de persoane și viol. Cei doi frați speră să-și recupereze libertatea și să se întoarcă în America, relatează AP.

„Așa că vom spera să ne recăpătăm libertatea și să ne întoarcem în America. Vrem să ne vizităm bunica și să ducem o viață normală. A trecut mult timp, durează de mult timp. Și așteptăm cu nerăbdare o concluzie”, a declarat Andrew Tate pentru presă.

„Ei bine, voi avea grijă ce spun, pentru că vreau să rămân în viață. Dar, cu siguranță – sunt un om de profil înalt. Sunt un om internațional și cu siguranță există un mare interes internațional. Deci, asta este tot ce pot spune”, a adăugat el.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Andrew Tate a exprimat preocuparea cu privire la posibilele acuzații aduse de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din România.

Avocatul Eugen Vidineac a menționat că audierea de marți a fost o procedură standard și nu s-a întâmplat nimic neobișnuit: „S-a continuat discutarea aspectelor legate de probele din camera preliminară, iar instanța a dat un nou termen pe 11 ianuarie pentru continuarea depunerii probelor în cauză. Pe scurt, asta s-a întâmplat – acestea sunt elemente de tehnică judiciară, elemente de logică a procedurii judiciare în această fază de cercetare a instanței preliminare – nimic neobișnuit, nimic ieșit din comun”.

Citește și