• Un sondaj CURS o plasează pe Gabriela Firea pe locul doi, după Nicușor Dan, la o distanță de trei procente. 
  • Nicușor Dan, candidat independent, susținut de USR, PMP, Forța Dreptei și REPER, este plasat pe primul loc.
  • Pentru Consiliul General al Municipiului București, acolo unde PSD și PNL candidează separat, social-democrații sunt plasați pe primul loc.

Un sondaj CURS o plasează pe Gabriela Firea, candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, pe locul doi, după Nicușor Dan, la o distanță de trei procente.

Nicușor Dan, candidat independent, susținut de USR, PMP, Forța Dreptei și REPER, este plasat pe primul loc cu un procent de 29% în intenția de vot pentru Primăria Capitalei, potrivit unui ultim sondaj CURS.

Actualul primar este urmat de Gabriela Firea, candidatul PSD, care are un procent de 26% și de candidatul PUSL Cristian Popescu Piedone, care are un procent de 25%.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

Pentru Consiliul General al Municipiului București, acolo unde PSD și PNL candidează separat, social-democrații sunt plasați pe primul loc în intenția de vot cu un procent de 33%, fiind urmați de Alianța Dreapta Unită (USR – PMP – Forța Dreptei) cu un procent de 23%. PNL are 17%, urmat de AUR cu 10% și PUSL cu 8%.

La alegerile pentru Parlamentul European pe primul loc este plasată alianța PSD-PNL cu un procent de 48%, urmată de alianța Dreapta Unită (USR – PMP – Forța Dreptei), care are un procent de 24%, AUR cu 10%, PUSL cu 8% și SOS România cu 3%.

Citește și