• Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor şi-a anunţat solidaritatea cu arbitrul Sebastian Colţescu
  • „Suntem solidari cu Sebastian Colțescu, victimă a unei campanii agresive de denigrare la nivel național și internațional”, a spus George Simion
  • Marţi seară, meciul dintre PSG şi Istanbul Başakşehir a fost întrerupt, după ce fotbaliştii l-au acuzat pe român de rasism

George Simion, copreşedintele AUR şi persoană care are un istoric ca membru al galeriilor de fotbal, a reacţionat cu privire la incidentul în care este implicat arbitrul român Sebastian Colţescu.

„Susținem corectitudinea pe terenul de sport, nu intoleranța generată de corectitudinea politică. Azi e Colțescu, mâine poate fi oricare dintre noi. Da, rasismul este inacceptabil, dar situația care a generat un val de ură fără precedent la adresa unui arbitru român nu se încadrează în acest tip de comportament. Suntem solidari cu Sebastian Colțescu, victimă a unei campanii agresive de denigrare la nivel național și internațional”, a declarat copreședintele AUR George Simion.

Meciul de marţi seară, de la Paris, a fost întrerupt după doar câteva minute, jucătorii protestând în urma unui dialog dintre „centralul” Ovidiu Haţegan şi Sebastian Colţescu, care era al patrulea arbitru. Sebastian Colțescu l-a îndrumat pe centralul Ovidiu Hațegan spre antrenorul secund de la Başakşehir, zicând „ăla negru”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN