George Simion, copreşedinte AUR: „Suntem solidari cu Sebastian Colţescu”

George Simion, copreşedintele AUR şi persoană care are un istoric ca membru al galeriilor de fotbal, a reacţionat cu privire la incidentul în care este implicat arbitrul român Sebastian Colţescu.

„Susținem corectitudinea pe terenul de sport, nu intoleranța generată de corectitudinea politică. Azi e Colțescu, mâine poate fi oricare dintre noi. Da, rasismul este inacceptabil, dar situația care a generat un val de ură fără precedent la adresa unui arbitru român nu se încadrează în acest tip de comportament. Suntem solidari cu Sebastian Colțescu, victimă a unei campanii agresive de denigrare la nivel național și internațional”, a declarat copreședintele AUR George Simion.

Meciul de marţi seară, de la Paris, a fost întrerupt după doar câteva minute, jucătorii protestând în urma unui dialog dintre „centralul” Ovidiu Haţegan şi Sebastian Colţescu, care era al patrulea arbitru. Sebastian Colțescu l-a îndrumat pe centralul Ovidiu Hațegan spre antrenorul secund de la Başakşehir, zicând „ăla negru”.

Exit mobile version