• George Simion: Domnul Roman este un golan. Prea ne-am purtat cu acești golani cu mănuși. Nu ne face nimeni dreptate dacă nu ne facem noi singuri.
  • „E timpul să luăm înapoi ce e al nostru, drepturile noastre constituționale”, a adăugat liderul AUR.
  • Un scandal a izbucnit, joi, în Parlament după ce vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Roman, a ignorat cererea USR PLUS de a se introduce pe ordinea de zi a ședinței stabilirea calendarului moțiunii de cenzură.

George Simion a venit, joi, la „Marius Tucă Show” cu lămuriri referitoare la moțiunea de cenzură inițiată, împreună cu USR, împotriva Guvernului Cîțu. El a vorbit despre ce s-a întâmplat în Parlament, unde vicepreședintele Camerei Deputaților (Florin Roman – PNL) a fost forțat de membri ai USR-PLUS și AUR să părăsească sala plenului reunit.

„Am făcut ce trebuia să fac cu un golan care i-a luat microfonul unei doamne care nu se putea apăra. Domnul Roman este un golan. Prea ne-am purtat cu acești golani cu mănuși. Nu ne face nimeni dreptate dacă nu ne facem noi singuri”, a spus George Simion, la Aleph News.

„E timpul să luăm înapoi ce e al nostru, drepturile noastre constituționale”, a adăugat liderul AUR.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
AI 2% ȘANSE SĂ AI BILET LA ERAS TOUR
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Un scandal a izbucnit, joi, în Parlament după ce vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Roman, a ignorat cererea USR PLUS de a se introduce pe ordinea de zi a ședinței stabilirea calendarului moțiunii de cenzură.

Un scandal a izbucnit, joi, în Parlament. Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Roman, a vrut ca el să conducă ședința, și a refuzat să îi dea cuvântul Ancăi Dragu.

Florin Roman voia ca moțiunea să nu mai fie citită. Parlamentarii AUR au reacționat, iar unul dintre membrii formațiunii i-a aruncat chiar foile în față lui Florin Roman. În urma scandalului, Florin Roman a părăsit sala.