George Simion îi înțeapă pe social-democrați și pe liberali: „PSD are un frate mai mic și mai prost: PNL”

Co-președintele AUR, George Simion, a fost în studio la cel mai dur realizator de radio, televiziune și presă scrisă, ca să-ți zică despre adversități și intrigi politice în Parlament.

Întrebat de Marius Tucă pe cine ar da afară din țară, Simion a răspuns: „Pe PSD. Facem alianță doar cu români, nu cu partidele din Parlament. PSD are un frate mai mic și mai prost: PNL”.

Despre hectarele de teren deținute de familia Cîțu: „Deține 75 de hectare. În fiecare județ sunt mafii locale care taie ilegal, au creat gropi de gunoi care nu sunt utilizate la care putem mergem, documentăm. Sunt făcute sub tutela politicului și a securiștilor, și polițiștilor. Mulți antreprenori au tăcut când au fost închiși. Teoretic au fost retrocedate legal. Au ales pe malul lacului acel teren. Familia Cîțu și-a ales terenul. E o firmă de stat, Carpatina, și pădurile au fost împărțite de unii și alții. Mulți au ajuns la închisoare că au retrocedat ilegal. E un proces la judecătoria Brezoi. Vreau să văd ce spun românii arătând de la față locului niște realități. Mai departe e datoria unor instituții din statul român să investigheze”.

„Nici Orban și nici Cîțu nu au profil de prezidențiabil, se zbat degeaba”

E mai greu pentru AUR acum când a intrat în Parlament? „Nu, e mai ușor, pentru că avem instrumente, dar luptele sunt mai grele, vrem să creăm fisuri în Parlament. Vom intra în Parlament în Republica Moldova, și în Italia și în Spania. Pe 11 iulie sunt alegerile acolo. Vrem să intrăm în Parlamentul Republicii Moldova pentru că, noi românii, trebuie să devenim o singură țară. Am fost în 6 județe unde se înființează organizații locale AUR. Indiferent cât de greu ne e, alții ne lovesc zi de zi cu minciuni, că am votat împotriva împotriva eliminării finanțării partidelor, că suntem extremiști. Ne bucurăm că vine mâine președintelui Israel în Parlament”.

Despre lupta pentru șefia PNL: „Nici Orban și nici Cîțu nu au profil de prezidențiabil, se zbat degeaba. Au bătut palma o parte din ei cu domnul Cîțu”.

Exit mobile version