• Gara centrală din München a fost închisă pentru sosiri, iar serviciile pe distanțe lungi au fost, de asemenea, suspendate.
  • Deutsche Bahn a avertizat că traficul feroviar va fi „afectat grav” până luni.
  • Poliția le-a cerut sâmbătă oamenilor din München să nu-și folosească mașinile decât dacă este absolut necesar.

Aproximativ 760 de zboruri au fost anulate pe aeroportul din München sâmbătă din cauza ninsorilor abundente, a raportat CNN, citând un purtător de cuvânt al aeroportului. Autobuzele, tramvaiele și unele servicii de tren au fost, de asemenea, suspendate în München din cauza ninsorilor, a anunțat compania de transport public din München.

Potrivit companiei naționale de căi ferate din Germania Deutsche Bahn, gara centrală din München a fost închisă pentru sosiri, iar serviciile pe distanțe lungi au fost, de asemenea, suspendate. Deutsche Bahn a avertizat că traficul feroviar va fi „afectat grav” până luni.

Süddeutsche Zeitung din Germania a raportat că un număr mare de călători au rămas blocați la gara principală din München. Poliția le-a cerut sâmbătă oamenilor din München să nu-și folosească mașinile decât dacă este absolut necesar, în timp ce locuitorilor din unele părți din sudul Bavariei li s-a spus să nu-și părăsească casele deloc.

Recomandări

AJUTORUL ACORDAT UCRAINEI, ÎN IMPAS
CIOLACU ENUMERĂ NEVOILE EUROPEI
BIDEN CONFUNDĂ GAZA CU UCRAINA
DE CE A MURIT THOMAS KINGSTON
OLANDA ȘI UCRAINA AU ACORD BILATERAL
ALTMAN SE DECLARĂ FERICIT

Un meci de fotbal dintre Bayern München și Union Berlin, care urma să aibă loc sâmbătă, a fost de asemenea amânat, „riscurile de siguranță și situația traficului [făcând] anularea” inevitabilă, potrivit unui comunicat al Bayern Munchen.

Citește și