• Gara centrală din München a fost închisă pentru sosiri, iar serviciile pe distanțe lungi au fost, de asemenea, suspendate.
  • Deutsche Bahn a avertizat că traficul feroviar va fi „afectat grav” până luni.
  • Poliția le-a cerut sâmbătă oamenilor din München să nu-și folosească mașinile decât dacă este absolut necesar.

Aproximativ 760 de zboruri au fost anulate pe aeroportul din München sâmbătă din cauza ninsorilor abundente, a raportat CNN, citând un purtător de cuvânt al aeroportului. Autobuzele, tramvaiele și unele servicii de tren au fost, de asemenea, suspendate în München din cauza ninsorilor, a anunțat compania de transport public din München.

Potrivit companiei naționale de căi ferate din Germania Deutsche Bahn, gara centrală din München a fost închisă pentru sosiri, iar serviciile pe distanțe lungi au fost, de asemenea, suspendate. Deutsche Bahn a avertizat că traficul feroviar va fi „afectat grav” până luni.

Süddeutsche Zeitung din Germania a raportat că un număr mare de călători au rămas blocați la gara principală din München. Poliția le-a cerut sâmbătă oamenilor din München să nu-și folosească mașinile decât dacă este absolut necesar, în timp ce locuitorilor din unele părți din sudul Bavariei li s-a spus să nu-și părăsească casele deloc.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

Un meci de fotbal dintre Bayern München și Union Berlin, care urma să aibă loc sâmbătă, a fost de asemenea amânat, „riscurile de siguranță și situația traficului [făcând] anularea” inevitabilă, potrivit unui comunicat al Bayern Munchen.

Citește și