• Unul dintre cele mai îndrăgite hoteluri din Hong Kong s-a redeschis, în sfârșit, după 22 de ani.
  • Rezultatele din acest an au constatat că nivelurile globale de liniște s-au deteriorat pentru a 13-a oară în 15 ani.
  • Islanda a fost cea mai pașnică țară din lume în fiecare an de la începutul indicelui în urmă cu 17 ani.

Ce au Islanda, Danemarca și Irlanda în comun, în afară de a fi țări din nord-vestul Europei cu climă oceanică și peisaje superbe, verzi, modelate de ghețari antici? Răspunsul este că sunt în fruntea indicelui global al păcii al Institutului pentru Economie și Pace pentru 2023, care în aceste vremuri de conflict global în creștere este o realizare, scrie CNN.

Țările au excelat în ceea ce privește măsurile, inclusiv acceptarea drepturilor celorlalți, distribuirea echitabilă a resurselor, bunele relații cu vecinii și libera circulație a informațiilor. Rezultatele din acest an au constatat că nivelurile globale de liniște s-au deteriorat pentru a 13-a oară în 15 ani. Islanda a fost cea mai pașnică țară din lume în fiecare an de la începutul indicelui în urmă cu 17 ani.

Cele mai tari hoteluri din Asia

Unul dintre cele mai îndrăgite hoteluri din Hong Kong s-a redeschis în sfârșit după 22 de ani. Regent a schimbat definiția orașului a luxului atunci când a fost deschis în 1981, iar noua iterație este hotărâtă să se ridice la nivelul acelei moșteniri și mai departe.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Dacă străzile dense din Hong Kong nu sunt pe placul tău, o cabană ecologică magnifică într-unul dintre cele mai îndepărtate locuri de pe Pământ ar putea fi mai mult stilul tău. Three Camel Lodge din Mongolia oferă oaspeților o introducere în stilul tradițional de viață nomad al regiunii deșertice.

În cele din urmă, unul dintre cele mai elegante hoteluri din Japonia se numește Treeful și este o colecție încântătoare de căsuțe în copac adânc în pădurea Okinawan.

Citește și